Anna palautetta
Sulje
VirtualTampere logo
In English

Suosittelemme

Tampere

Näsilinna

Näsilinna on uusbarokkinen palatsi Tampereen Näsikalliolla. Sen rakennutti Finlaysonin patruunan Wilhelm von Nottbeckin poika Peter von Nottbeck. Vuonna 1898 valmistuneen palatsin alkuperäinen nimi oli Milavida. Rakennuksen suunnitteli arkkitehti Karl August Wrede.
Nokia

Hinttala

Nokia

Nokian Uutiset

Nokia

Nokian hautausmaa

Tampere

Uimarannat

Punkalaidun

Maatilamajoitus Saarinen

Tampere

Särkänniemi

Tampere

Viinikan kirkko

Tampere

Vanha kirjastotalo

Nokia

Knuutilan kartano

Nokia

Nokian paloasema

Tampere

Moment Group

Tampere

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

VirtualTampere matkailijalle ja asukkaalle

VirtualTampere on panoraamakuvista koostettu verkkopalvelu, jonka kautta pääset tutustumaan Tampereen mielenkiintoisimpiin kohteisiin niin kuin olisit itse paikalla. VirtualTampere on yksityisellä rahoituksella tuotettu verkkopalvelu, joka on tehty rakkaudesta Tampereeseen.

Palvelu toimii Internet-yhteydellä varustetuissa tietokoneissa sekä uusissa mobiili- ja tablet-laitteissa, kuten Apple iPadissa tai iPhonessa. Palvelun käyttäminen ja palvelun kuvamateriaalin hyödyntäminen on täysin ilmaista ei kaupallisiin tarkoituksiin.

Numeroina

Virtualtampere.com -palvelussa on kohteita 192,
joissa on yhteensä 1215 panoraamakuvaa. Panoraamakuvia on katsottu 3830133 kertaa.

Palveluntuottaja

JJ-Net Group Oy on laadukkaiden ja käytännönläheisten dynaamisten verkkopalvelujen toimittaja, joka vastaa VirtualTampereen teknisestä toteutuksesta, ylläpidosta, sisällöntuotannosta ja panoraamakuvauksista.