Anna palautetta
Sulje
VirtualTampere logo
In English

Suosittelemme

Tampere

Näsilinna

Näsilinna on uusbarokkinen palatsi Tampereen Näsikalliolla. Sen rakennutti Finlaysonin patruunan Wilhelm von Nottbeckin poika Peter von Nottbeck. Vuonna 1898 valmistuneen palatsin alkuperäinen nimi oli Milavida. Rakennuksen suunnitteli arkkitehti Karl August Wrede.
Tampere

Työväenmuseo Werstas

Nokia

Nokian paloasema

Tampere

Messu- ja Urheilukeskus: Asta 2015

Tampere

Särkänniemen Koiramäki

Nokia

Ossi Somman Taidepiha

Tampere

Arboretum

Tampere

Vakoilumuseo

Tampere

Messukylän kirkko

Tampere

Aleksanterin kirkko

Tampere

Hervannan paloasema

Tampere

Tampereen vanha kirkko

Tampere

Vesisäiliönmäki

VirtualTampere matkailijalle ja asukkaalle

VirtualTampere on panoraamakuvista koostettu verkkopalvelu, jonka kautta pääset tutustumaan Tampereen mielenkiintoisimpiin kohteisiin niin kuin olisit itse paikalla. VirtualTampere on yksityisellä rahoituksella tuotettu verkkopalvelu, joka on tehty rakkaudesta Tampereeseen.

Palvelu toimii Internet-yhteydellä varustetuissa tietokoneissa sekä uusissa mobiili- ja tablet-laitteissa, kuten Apple iPadissa tai iPhonessa. Palvelun käyttäminen ja palvelun kuvamateriaalin hyödyntäminen on täysin ilmaista ei kaupallisiin tarkoituksiin.

Numeroina

Virtualtampere.com -palvelussa on kohteita 192,
joissa on yhteensä 1217 panoraamakuvaa. Panoraamakuvia on katsottu 3571622 kertaa.

Palveluntuottaja

JJ-Net Group Oy on laadukkaiden ja käytännönläheisten dynaamisten verkkopalvelujen toimittaja, joka vastaa VirtualTampereen teknisestä toteutuksesta, ylläpidosta, sisällöntuotannosta ja panoraamakuvauksista.