Anna palautetta
Sulje
VirtualTampere logo
In English

Kohteen panoraamat

Ladataan...
Ladataan...

Sixt, Tampere

Sixt Autovuokraamon toimipiste Tampereella sijaitsee linja-autoaseman välittömässä läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella Hatanpään valtatiellä Tampereen keskustassa. Rautatieasemalta on matkaa vain noin kilometri, ja lukuisat kaupungin bussit kulkevat toimipisteen ohitse. Kulku toimistoon tapahtuu rakennuksen pääovesta, linja-autoaseman puolelta, ja löydät Sixtin heti ensimmäisestä kerroksesta.

Auton nouto on mahdollista ympäri vuorokauden. Henkilökunta on paikan päällä luovuttamassa autoa. Vuokra-autojen pysäköintialue sijaitsee rakennuksen takana Jokikadun puolella, ja auton palautus onnistuu ympäri vuorokauden. Pysäköintialue on kameravalvottu. Valikoimaamme kuuluu kaikenkokoisia vuokra-autoja tunnetuilta autonvalmistajilta. Kalustoomme kuuluu autoja pienistä kaupunkiautoista edustusautoihin ja isoihin farmareihin sekä minibusseihin ja pakettiautoihin. Kaikki automme ovat luotettavia ja ilmastoituja.

Meiltä onnistuu myös esimerkiksi navigaattorin tai lastenistuimen vuokraaminen vaivattomasti. Autonvuokraus onnistuu myös toimitettuna! Toimitamme auton veloituksetta hotellillesi toimistoaikana 9-17. Muina aikoina ja muihin paikkoihin toimituksesta saattaa tulla lisämaksu. Toimitus sovitaan aina erikseen toimipisteen kanssa.

Sixt logo

Sijainti

Hatanpään valtatie 24
33100 Tampere

Linkki näkymään

Katso myös