Anna palautetta
Sulje
VirtualTampere logo
In English

Kohteen panoraamat

Ladataan...
Ladataan...

Kurssikeskus Urhattu

Kurssikeskus Urhattu on käytössä ympäri vuoden.

SEURAKUNNAN OMIEN leirien ja tilaisuuksien lisäksi sen majoitus-, ruokailu- ja tilapalveluita myydään ulkopuolisille, niin yksityisille, yrityksille kuin järjestöille ja erilaisille yhteisöillekin.

SEMINAARIEN, KURSSIEN ja erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen Kurssikeskus Urhattu tarjoaa toimivat puitteet ja rauhallisen ympäristön. Urhatusta löytyy useita kokoustiloja auditoriosta (jopa 70 henkilölle) intiimiin Pyhäjärvi-saliin (12-paikkainen tila) sekä erilaisia huoneita vaikkapa tiimityöskentelyä varten. Rantasaunan takkahuone tarjoaa hyvän ratkaisun 15 hengen tilaisuuksiin. AV-laitteisto on ajanmukainen ja käytettävissä sopimuksen mukaan.

URHATTU JA SEN monimuotoiset tilat, rantamaisema sekä kaunis metsäinen ympäristö ? hyvien kulkuyhteyksien päässä, kaupungin läheisyydessä ? tarjoavat tunnelmalliset puitteet myös erilaisten perhejuhlien järjestämiseen. Ovatpa suunnitelmissasi häät, kastetilaisuus, syntymäpäivät tai muistotilaisuus, voit viettää ne Urhatussa.

TERVETULOA MYÖS mukaan seurakunnan omille leireille ja tapahtumiin Urhattuun! Lisätietoja ja ajankohtia löydät seurakunnan kotisivuilta: www.nokianseurakunta.fi


Sijainti

Urhatuntie 80
37120 Nokia

Linkki näkymään

Katso myös