Anna palautetta
Sulje
VirtualTampere logo
In English

Kohteen panoraamat

Ladataan...
Ladataan...

Kerhola

Tunnelmallinen Kerhola on yksi Nokian kauneimmista kulttuuri- ja juhlatiloista. Kumitehtaan toimitusjohtaja Eduard Polón rakennutti aikanaan omilla varoillaan "Kerhola-nimisen valistustalon kumiyhtiön työväestön kulttuuriharrastusten edistämiseksi". Piirustukset teetettiin arkkitehti W.G. Palmqvistilla.

Rakennus vihittiin käyttöön keväällä 1930. Polónin alkuperäinen ajatus kantaa vielä nykyäänkin, kun Kerhola on kaupungin omistuksessa: monet harrastusryhmät, näyttelyt, konsertit ja juhlat täyttävät Kerholan päivästä toiseen. Kerhola äänestettiin Nokian kauneimmaksi rakennukseksi yleisöäänestyksessä vuonna 2003.

Kerhola on erittäin suosittu perhejuhlien viettopaikka: vuonna 1997 peruskorjattu rakennus tarjoaa juhlavat puitteet häille ja syntymäpäiville. Noin 500 hengen juhlasalin lisäksi erikokoiset huoneet sopivat mainiosti kokous-, koulutus- ja harjoitustiloiksi.

Kerholan aulatiloissa toimiva Cafe Kölvitär on avoinna arkisin päivittäin ja toteuttaa herkulliset tarjoilut tilauksesta myös kaikkiin Kerholan tilaisuuksiin perhejuhlista kokouksiin.

Tilavaraukset Nokian kaupunki, p. 040 77 99 053 tai kerhola@nokiankaupunki.fi

Catering-palvelut Cafe Kölvitär, p. 040 554 8683 tai kaksi.kolvia@elisanet.fi

Sijainti

Souranderintie 13
37100 Nokia

Linkki näkymään

Katso myös